Книгата Обща теория на Образованието – Системи и

...
    Книгата Обща теория на Образованието – Системи и
Коментари Харесай

Варненец предлага ефективни методи за образование в новата си книга

    Книгата „ Обща доктрина на Образованието ” – Системи и модули ще има своята премиера на 01.07.2020 година от 18.00 ч. в зала Пленарна на Община Варна.

 
    Организатор на събитието е Инициативен комитет подсилен от Община Варна.
Автор на книгата е Йордан Йорданов – публичен активист и практик в областта на публичното ръководство, културата и образованието.

    Книгата е обобщаващ труд въз основа на актуалните наставления в Образователното дело, дългогодишна социална активност, голям брой обществени лекции, срещи, полемики, конференции, издадени книги, отчети и изявления в областта на науката, просветата и културата.
    Волята на индивида за основаване на един по-добър свят може да бъде проведена благодарение на образованието, културата и публичния живот на всеки народ, споделя създателят.
    Книгата „ Обща доктрина на Образованието ” – Системи и модули, обгръща цялостната конструкция на страната като общество, стопанска система, подструктури, модули и системи, които вземат участие в цялостния развой на подрастващия и на построения човек.
    Написана е като резюме на актуалното българско обучение. Проследява актуалните трендове на развиване в разнообразни сфери на Обществото и прави систематичен разбор на обособените детайли, модули и системи в Образователното дело.
    Тя е теоретично и практическо управление, което обгръща всички процеси на просветителната система и Министерствата, включени в ръководството на страната като главен фактор, който въздейства на обособените модули и системи, феномени и участници.
    Книгата е направена като учебник и е предопределена за работа на експерти в областта на образованието, просветата, културните институции и институции, с цел да има българската просветителна система основата за настоящ модел, подложен върху традициите от предходното време.
    Книгата обгръща главните модули и системи на работа. Придържа се към съответните дейности и феномени, само че има по-дълбок смисъл и наличие, за което е належащо по-задълбочено прозрение и асимилиране на съответните стъпки. Авторът свързва проблематиката на българското обучение по отношение на протичащите публични, стопански и други процеси, и с помощта на науката в разнообразието на нейните посоки, изрича своето мнение за решение на най-наболелите въпроси в българското общество и страна.
    Книгата е готова и съдържа всички нужни концепции, които да запълнят празнините в общия модел на работа. Науката, изкуството, просветата и културата са показани върху основата на цялостната структура на Образованието.
    В книгата са застъпени Принципите и Законите на Разумното познание по отношение на естествените феномени и науката, която се съдържа във всички посоки на образованието. Авторът е описал, дефинирал и извел Нови Принципи и Закони за образуване на актуалната персона, която одухотворява цялостното развиване на човечеството.
    Само посредством просвета, познание и благодетелен живот се построява устойчиво и можещо общество. Високоразвито нравствено общество може да съществува единствено въз основата на груповия принцип.
    „ Обща доктрина на Образованието ” – Системи и модули може да се назова Доктрина, тъй като методите и методите за работа са построени въз основата и връзките в публичните структури, форми и феномени.
    Идеята за написването е – за подкрепяне на Образованието по отношение на възпитанието, които построяват човешкото създание, с цел да може то да взе участие най-пълноценно в актуалния обществен, публичен и самостоятелен живот.
    Сега задачата на всички будни българи, които се намират в страната и други краища на Земята, е да се обединят в общите старания за построяването на най-благоприятни условия за битие. Условия, в които да се съдържат Любов, взаимна поддръжка и обединяване.


 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР